Новини

Бъди Героя - с премиера на 11 Февруари!

09.02.2016
Видеото към дебютната песен на Mr. VoG - Бъди Героя ще направи своята интернет премиера на 11.02. в 20:00 вечерта, ексклузивно във VBox7.

Музиката и текста на песента са на Mr. VoG, режисьор на клипа е Павел Симеонов, а по аранжимента са работили Йоан Николаев и Васко Иванов Dexter.

А тази събота, гледайте и телевизионната премиера на песента в предаването "Българският Топ 40" по БНТ1.

За повече информация, следете Facebook страницата нa Mr. VoG

За мен

На 19 юли 2011г. В 19:19 часа в концертната зала на радио Варна за първи път, по време на първия ми самостоятелен концерт, се появи mr. VoG. Името е абревиатура на трите ми имена и е вдъхновено от Vogue културата, родена в Америка, през първата половина на 20-ти век.

Същата година, през септември месец, бях приет на първо място по успех в Националната Музикална Академия "Професор Панчо Владигеров" гр. София, в класа на звездния вокален педагог Доц. Алис Боварян.

От тогава следват много участия заедно с известни български музиканти. Бях подгряващ изпълнител на Лили Иванова, група "Сигнал", както и на руската рок група "Любе".

През 2013г. следват поредица от участия в Естония и Швеция, където изпълнявах своите авторски проекти, както и едни от най-обичаните световни хитове. Бях приет изключително радушно от публиката там, като все още имам покани и за следващи концерти. В края на годината, реших да участвам в телевизионния формат "Музикална академия", където се класирах на 3-то място, след Кичка Бодурова и Поли Генова.

В момента пиша първите си авторски песни и вече е задействана подготовката на първия ми авторски албум.

Историята тепърва започва да се пише. Ще се радвам да станете част от нея!

Биография Награди

Контакти

Можете да ме намерите в следните социални мрежи:
Facebook YouTube Twitter Instagram SoundCloud
Web design by Just Design Things - 2014